Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Και μέσα σε όλα, χάνει και Μανιάτη ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα όσα έγιναν στην προπόνηση του Ολυμπιακού με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα “γκάζια” προς τους παίκτες άφησε στο περιθώριο το αγωνιστικό πρόβλημα που προέκυψε…

Πρόστιμο-μαμούθ από Μαρινάκη: “Δεν έχουν θέση εδώ οι τουρίστες”!

Ο Γιάννης Μανιάτης υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί την Τετάρτη στο ματς κυπέλλου κόντρα στο Θρασύβουλο. Το θέμα για τον Βαλβέρδε είναι αν θα έχεις τον πολύτιμο, όπως έχει αποδειχθεί μέσο, στη διάθεση του για τα ματς του πρωταθλήματος.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

“Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο Μανιάτης που έχει μια κάκωση από το χθεσινό παιχνίδι στο δεξί γόνατο, δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση και πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο προκειμένου να προφυλαχθεί.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε