Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Και ο… χαρτοπόλεμος στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η Δευτέρα ήταν μία ακόμη ημέρα… πολέμου στο πράσινο στρατόπεδο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε την πλήρη απεμπλοκή της ΠΑΕ από την ΓΗΠΕΛ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε εν μέρη δεκτό τον όρο, ο Mr MIG επανήλθε με τελεσίγραφο και ο Τζίγγερ τον χαρακτήρισε, μέσω κύκλων, ανενημέρωτο.

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας έφυγε για λίγο από την επικαιρότητα μιας και δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα και ξαναήρθαν οι κόντρες Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη.

Ο πρώτος άνοιξε το… χορό των ανακοινώσεων, κάνοντας επίθεση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του Πρίγκιπα ενώ του ζήτησε την απεμπλοκή της ΠΑΕ από την ΓΗΠΕΛ ώστε να προχωρήσει η πρόταση που έχει καταθέσει ο Mr MIG.

Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήρθε το απόγευμα μέσω ανακοίνωσης στην οποία έκανε εν μέρη δεκτό τον όρο του Βγενόπουλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Χωρίς να χάσει χρόνο ο Mr MIG επανήλθε και επιτέθηκε εκ νέου στον Τζίγγερ, λέγοντας ότι θα πρέπει να αφήσει τα παιχνίδια τακτικής και να απαντήσει ευθέως αν δέχεται τον όρο που του έθεσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρόταση ισχύει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου την παραμονή δηλαδή της Γενικής Συνέλευσης του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να απαντήσει την Τρίτη με ανακοίνωση, αλλά από το περιβάλλον του διαρρέεται η ενόχληση του για την τελευταία ανακοίνωση του Βγενόπουλου τον οποίο φέρεται να χαρακτήρισε ανενημέρωτο για το θέμα της ΓΗΠΕΛ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε