Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Και οι γκάφες συνεχίζονται…

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά τον Γκριν ήταν η σειρά του Γκαουαουί να κάνει ένα τραγικό λάθος και να δώσει τη νίκη στην Σλοβενία, στην αναμέτρηση με την Αλγερία. Βασικός ξεκίνησε ο Τζιμπούρ που αντικαταστάθηκε στο 58΄.

Το LIVE του αγώνα

 
Με τον επιθετικό της ΑΕΚ στο αρχικό σχήμα ξεκίνησε η Αλγερία που είχε την πρωτοβουλια των κινήσεων αλλά χωρίς να καταφέρει να απειλήσει με ιδιαίτερες αξιώσεις. Το ίδιο νευρικοί και οι παίκτες της Σλοβενίας που συνέβαλαν στο πιο κακό ματς από την αρχή της διοργάνωσης στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
 
Οι Αφρικανοί προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές με την είσοδο του Γκετζάλ στο 58΄στην θέση του Τζιμπούρ, όμως ο επιθετικός της Σιένα κατάφερε να δει δύο φορές μέσα σε 15 λεπτά την κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.
 
Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα δεν θα είχε γκολ, ήρθε στο 79΄ο Κορέν να κάνει ένα μακρινό σουτ, ο Γκαουαουί έπεσε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Αυτό είναι το δεύτερο τραγικό λάθος τερματοφύλακα που κρίνει μάλιστα αγώνα, μετά από αυτό του Γκριν στον αγώνα Αγγλία – ΗΠΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε