Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Και πάλι ο τίτλος είναι “πράσινος”

Απογοητευμένος ο Σισέ δεν μπορεί να χωνέψει το πως ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό
Απογοητευμένος ο Σισέ δεν μπορεί να χωνέψει το πως ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το γόητρο του Παναθηναϊκού μπορεί να πληγώθηκε από την ήττα στο ντέρμπι όμως οι “πράσινοι” συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.

Η φιέστα τίτλου δεν έγινε με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο στρατόπεδο του τριφυλλιού εμφανίζονται αισιόδοξοι πως δεν θα πετάξουν μέχρι το φινάλε τους τέσσερις βαθμούς που τους χωρίζουν από τους “ερυθρόλευκους”. Μία αισιοδοξία που προκύπτει και από την χθεσινή εμφάνιση αφού η γενική αίσθηση στην Παιανία είναι πως ήταν καλύτεροι αλλά δεν είχαν την τύχη μαζί τους. Εξάλλου σε ένα από τα τρία δοκάρια η μπάλα να είχε καταλήξει στα δίχτυα του Νικοπολίδη η εικόνα του ντέρμπι θα ήταν διαφορετική.

 
Πλέον, ο Νίκος Νιόπλιας στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο για την επόμενη αγωνιστική στο Περιστέρι. Οι “πράσινοι” με νίκη θα κάνουν φιέστα κανονική με τον Ηρακλή και μόλις η “κούπα” σηκωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ελάχιστοι θα θυμούνται τις ήττες από τον Ολυμπιακό.
 
Ο Γιώργος Καραγκούνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του σε ένα από τα τρία ματς που απομένουν για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Για τους Λέτο και Σιμάο, που επίσης «κιτρινίστηκαν» στο ντέρμπι, ήταν η έκτη και η πέμπτη κάρτα αντίστοιχα. Στο όριο των τριών καρτών είναι για τον Παναθηναϊκό οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης και Γκάμπριελ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε