Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Και στα χιόνια και στα κρύα “ερυθρόλευκη” κυριαρχία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλο διπλό στο Χάρκοβο, έφτασε στις τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες και κάνει όνειρα για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

 Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν στο Χάρκοβο χαρακτήρα ομάδας που είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, πήραν τη νίκη αν και δεν έπαιξαν καλά και βρίσκονται μία ανάσα από την 8αδα του Europa League.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας είναι μεγάλος, αλλά Βαλβέρδε, Μαρινάκης και παίκτες θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αφού υπάρχουν πολλά και δύσκολα ματς στο προσεχές διάστημα.

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 6 νίκες στα 7 τελευταία ευρωπαϊκά του ματς, πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη και το τρίτο σερί διπλό. Επιτεύγματα που δεν έχει ξαναπετύχει στην ιστορία της η ομάδα του Πειραιά.

Το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι άλλο από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Οι ερυθρόλευκοι έχουν 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν να δεχτούν γκολ από το ματς στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Βαλβέρδε ονειρεύεται επανάληψη της επιτυχίας του 2007 όταν έφτασε στον τελικό του UEFA με την Εσπανιόλ, ενώ ο Ολυμπιακός αν προκριθεί θα παίξει για πρώτη φορά Απρίλη στην Ευρώπη.

“Έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα”

Μέταλ-ο νικητή – Άλωσε το Χάρκοβο, βλέπει 8αδα ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε