Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Και το… Άνφιλντ θέλει τον Φαν Πέρσι του (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο εκπληκτικός Ολλανδός σκόραρε 2 φορές, έφτασε στα 25 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και οδήγησε την Άρσεναλ στη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι σταμάτησαν ουκ ολίγες φορές πάνω στον Σέσνι ο οποίος έπιασε και πέναλτι. Σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι για τον Αρτέτα.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Σίτι – Ούτε η παράδοση…έσωσε την Τσέλσι

Η Λίβερπουλ γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν και πρέπει να ξεχάσει τα όποια όνειρα έκανε για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι κόκκινοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Σέσνι.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ απέκρουσε το πέναλτι του Κούιτ στο 19′, ενώ νικήθηκε 4 λεπτά αργότερα από συμπαίκτη του. Ο Κονσελνί δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι κανονιέρηδες παρά το ότι δεν είχαν ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς, έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Φαν Πέρσι στο 31′.

Όλα έδειχαν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο αφού στο δεύτερο μέρος οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν σαφώς λιγότερες. Ο Φαν Πέρσι όμως στο 92′ με πανέμορφο σουτ στην κίνηση έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ και έφτασε τα 25 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 48′ πάντως όλοι “πάγωσαν” βλέποντας τον Αρτέτα να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση που είχε με τον Χέντερσον. Ο παίκτης της Άρσεναλ αποχώρησε με φορείο και αφού του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εγκεφαλική διάσειση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε