Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Και το βράδυ, το βραδάκι… Γεωργία-Ελλάδα (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ένας βαθμός αρκεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012. Ανακοίνωσε την ενδεκάδα ο Σάντος. Κετσπάγια: “Πάμε για τη νίκη”.

Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδας έφτασε. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοντράρεται με την Γεωργία στην Τυφλίδα και θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να πάρει απευθείας το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Οι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος έφτασαν στην πηγή με τη νίκη επί της Κροατίας και θέλουν να πιουν νερό σφραγίζοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά την συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός (συμπλήρωσε τα 57 του χρόνια την Δευτέρα) που έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Αβρ. Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα και Σαμαρά αλλά και τον τιμωρημένο Τοροσίδη, έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε τους έντεκα που θα ξεκινήσουν. Διαβάστε την ενδεκάδα της Εθνικής.
 
Από την πλευρά τους οι Γεωργιανοί μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, ωστόσο ο Κετσπάγια προειδοποίησε με δηλώσεις τους πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Στην περίπτωση που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης τα καταφέρει η Εθνική θα ελπίζει σε στραβοπάτημα των Κροατών που υποδέχονται την Λετονία, αλλιώς θα πάει στα μπαράζ.
 
Παρακολουθήστε όλα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το σπουδαία ματς στην Τυφλίδα LIVE από το NewsIt.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε