Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Και τώρα έμειναν τέσσερις – “Τσέκαραν εισιτήριο” Ρεάλ και Σάλκε

Συμπληρώθηκε το… πάζλ των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως αναμενόταν, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε το εμπόδιο της Τότεναμ και θα αντιμετωπίσει την… αιώνια εχθρό της Μπαρτσελόνα, ενώ η Σάλκε νίκησε για δεύτερη φορά την Ίντερ και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το 4-0 του «Μπερναμπέου» οι Μαδριλένοι επικράτησαν της Τότεναμ και στον επαναληπτικό του Λονδίνου, με σκορ 1-0.
 
Το γκολ που έκρινε το ματς ήταν απίστευτη γκάφα του Εουρέλιο Γκόμες. Ο Ρονάλντο έπιασε ένα μακρινό σουτ στο 50’ και Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να μπλοκάρει.
 
Πλέον η Ρεάλ βρίσκει μπροστά της την Μπαρτσελόνα για δύο μάχες που περιμένει η ποδοσφαιρική υφίλιος. Στις 24 Απριλίου η πρώτη αναμέτρηση στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και στις 3 Μαΐου ο επαναληπτικός στο “Καμπ Νου”.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σάλκε βρίσκεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «μπλε» επικράτησαν με 2-1 της Ίντερ στην Γερμανία και με το 5-2 του πρώτου αγώνα έγραψαν… ιστορία!
 
Το σκορ για την Σάλκε άνοιξε στο 45’ ένας παίκτης που έχει φτάσει πολλές φορές σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, ο Ραούλ. Αυτό ήταν και το 71 γκολ του Ισπανού «γκολεαδόρ» στα κύπελλα Ευρώπης.
 
Στην επανάληψη οι «νερατζούρι» ισοφάρισαν στο 49′ με το σουτ του Τιάγο Μότα, ενώ το γκολ της νίκης για την Σάλκε πέτυχε στο 81’ ο Χέβεντες, μετά από πάσα του Ραούλ.
 
Να τονίσουμε πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα, όντας απ’ τους κορυφαίους των νικητών, ενώ σαν αλλαγή μπήκε ο Άγγελος Χαριστέας (77’).

Οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να κάνουν μία… νέα υπέρβαση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία υποδέχονται στις 26 Απριλίου, ενώ θα ταξιδέψουν στο «Όλντ Τράφορντ» στις 4 Μαΐου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε