Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Και τώρα… η δεύτερη δόση – Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός (21:45)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και την συμπαράσταση 4.000 οπαδών του ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Γερμανίας στο Βεστφάλεν. Τα πλάνα των δύο τεχνικών.

Το πιο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του στην Ευρώπη για την φετινή σεζόν (μέχρι το επόμενο) δίνει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να φύγουν… ζωντανοί από μία από τις σκληρότερες έδρες της Ευρώπης και να μπουν δυνατά στην μάχη της πρόκρισης.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δοκίμασε τον Μοντέστο στην θέση του Μακούν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας επί γερμανικού εδάφους, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με την θέση να διεκδικείται και από τον Φέισα. Αντίθετα το δίλημμα στο δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται πως ξεκαθάρισε καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης αισθάνεται ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις και την θέση θα πάρει ο Μανιάτης. Οι υπόλοιποι 9 που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Κοστάντσο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Τζιμπούρ.
 
Όσον αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ, αναμένεται να παρατάξει την Ντόρτμουντ με τους Βάιντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Λάιτνερ, Κέλ, Γκέτσε, Πέρισιτς, Καγκάβα και Λεβαντόφσκι, ενώ σε αντίθεση με το πρώτο ματς στον πάγκο θα βρίσκεται ο Μπάριος.
 
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άρσεναλ 7 (4-2)
2) Μαρσέιγ 6 (4-1)
3) Ολυμπιακός 3 (4-4)
4) Ντόρτμουντ 1 (2-7)

Η 4η αγωνιστική

Άρσεναλ-Μαρσέιγ
Διαιτητής
: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός
Διαιτητής
: Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ (Ρωσία)

Επόμενη (5η) αγωνιστική (23/11)

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε