Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Και τώρα…στόπερ

Η εκκρεμότητα του προέδρου έκλεισε στον Παναθηναϊκό και πλέον οι άνθρωποι των “πρασίνων” καλούνται να κλείσουν τις “τρύπες” στο ρόστερ με προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Γκαλάς και Ντα Κόστα οι υποψήφιοι.

Πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας είναι Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο 33χρονος Γάλλος είναι δύσκολη περίπτωση καθώς και περιζήτητος είναι και μεγάλες απαιτήσεις έχει (2 εκατ. ευρώ). Πάντως ο μάνατζερ του παίκτη είχε συνομιλία με τον Δημήτρη Γόντικα στην οποία φέρεται να είπε: “Ο Γουιλιάμ θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στον Παναθηναϊκό, αρκεί να ανεβάσετε την προσφορά”. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι “πράσινοι” έχουν βάλει… ταβάνι το 1,5 εκατ. ευρώ.
 
Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έχει παράλληλες επαφές με δύο-τρεις ακόμη υποψήφιους στόχους για το κέντρο της άμυνας, αφού δεν θέλει να παρουσιαστεί απροετοίμαστος και να κλείσει το συντομότερο η συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσον αφορά τον Μανουέλ Ντα Κόστα, οι “πράσινοι” φέρονται να επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος αρχικά ήθελε 1 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που “μπλόκαρε” την περίπτωσή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε