Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Και τώρα το Πουέρτο Ρίκο – Στις 18.30 το δεύτερο ματς της Εθνικής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Εθνική δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της κόντρα στην Κίνα αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Τώρα μπροστά της υπάρχει το Πουέρτο Ρίκο. Χωρίς Σχορτσιανίτη και Φώτση και σήμερα η Ελλάδα.

Στις 18.30 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει το δεύτερο ματς του στο Μουντομπάσκετ. Το Πουέρτο Ρίκο του Αρόγιο, ο οποίος είναι αμφίβολος, δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει αλλά αν δεν προσέξουν οι παίκτες του Καζλάουσκας εύκολα μπορούν να πάθουν τη ζημιά.

Στο χθεσινό ματς, υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας που έπαιξε στημαντικό ρόλο στο ότι η Κίνα δυσκόλεψε περισσότερο από όσο θα περιμέναμε την Εθνική μας.

Έστω και έτσι όμως η νίκη ήρθε. Στα κρίσιμα σημεία Ζήσης, Σπανούλης και Μπουρούσης έδειξαν χαρακτήρα, πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και την οδήγησαν στο τελικό 89-81.

Σχορτσιανίτης και Φώτσης θα χάσουν και το σημερινό ματς μιας και η έφεση της ΕΟΚ απορρίφθηκε από την FIBA.

Προβλήματα έχει και το Πουέρτο Ρίκο, με τον σταρ της ομάδας, Κάρλος Αρόγιο να είναι αμφίβολος αφού τραυματίστηκε στην ήττα από την Ρωσία.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε