Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κακός… δαίμονας του Παναιτωλικού ο Κούτσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας, η νεανική ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 και έφτασε τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα. Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, σκόρερ για τους κυανέρυθρους” ήταν ο Νιάζι Κούτσι.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, έφτασε μία εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σκέμπρι στο 53′ και το εύστοχο πλασέ του Κούτσι, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο οι “κυανέρυθροι” επέστρεψαν στις νίκες.
 
Οι Νεοσμυρνιώτες εμφανίστηκαν με ανεβασμένη ψυχολογία και περισσότεροι αποτελεσματικοί από τους Αγρινιώτες που έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ενώ φάνηκε έντονα η απουσία του Θεοδωρίδη
 
Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους, που έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Καμαρά, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις δεν τελείωσε τις ευκαιρίες που του δημιουργήθηκαν.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ (66’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης (83’ Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (88’ Κουλουχέρης).

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Εντενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (59’ Φερνάντες), Πασάς (46’ Καραμαλίκης), Χαριστέας, Ρότσα, Καμαρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε