Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Καλά: Θέλω να μεγαλώσω μαζί με την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Ένωσης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την έκπληξη του για το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε στην ομάδα.

Ικανοποίηση αλλά και παρατηρήσεις από Χιμένεθ

Όλα καλά τα βρήκε στην Ελλάδα ο Χουάν Καλά που μίλησε στους κρποσώπους του Τύπου από το Τέπλιτσε της Σλοβενίας όπου η ΑΕΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Θεωρείς ότι έκανες τη σωστή επιλογή;

«Κάθε μέρα είμαι και πιο σίγουρος για την απόφασή μου. Είναι πολύ σημαντική ομάδα η ΑΕΚ, ο κόουτς μου είχε πει για αυτό αλλά δεν είχα ζήσει το μεγαλείο της. Εύχομαι να μπορέσω να μεγαλώσω κι εγώ την ομάδα».

Τι σου έχει κάνει εντύπωση μέχρι τώρα;

«Κυρίως το πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι στην ομάδα. Ο κάθε υπάλληλος δίνει τα πάντα, είμαστε οικογένεια και φαίνεται αυτό. Κυρίως εμείς ξέρουμε ότι παλεύουμε για έναν κοινό στόχο».

Ποιά είναι η άποψη σου για τους άλλους κεντρικούς αμυντικούς;

«Σίγουρα για να βρίσκονται στην ΑΕΚ είναι από τους καλύτερους. Ο ανταγωνισμός είναι ωραίος σε βοηθάει. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και όλοι μαζί θέλουμε το καλύτερο για την ΑΕΚ».

Θέλεις να μείνεις παραπάνω στην ΑΕΚ;

«Οι εμπειρίες που παίρνω είναι πολύ θετικές, γιατί ανήκω στην ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο με την Σεβίλλη, έρχομαι δανεικός για ένα χρόνο, θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου».

Γιατί επέλεξες την ΑΕΚ;

«Είχα προτάσεις από Ισπανία αλλά η ΑΕΚ ήταν η πιο ωραία επιλογή. Παίζει στην Ευρώπη και βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες. Έχει κόσμο πολύ και καλής ποιότητας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε