Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καλάθης: Δεν αλλάζω με τίποτα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην ιστοσελίδα του Eurocup μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο ρόλο που έχει στη Λοκομοτίβ.

Ο Νικ Καλάθης είπε μεταξύ άλλων…

“Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη κι έπαιζα πίσω από τον Διαμαντίδη. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα, αν και δεν θα άλλαζα τίποτα από τα χρόνια που είχα με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία νέα αρχή αυτή για μένα. Μέχρι στιγμής είχα μία σεζόν και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.

Είμαστε σε επαφή με τους πρώην συμπαίκτες μου. Είναι σαν να πήρε ο καθένας διαφορετικό δρόμο. Ο Τέπιτς είναι στην Καχασόλ, οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας στην Ούνικς, ο Μάριτς είναι μαζί μου στο Κράσνονταρ, ενώ οι Μπατίστ και Σάτο παίζουν στη Φενέρμπαχτσε και παίζουν ακόμα στην Ευρωλίγκα.

Είναι λίγο… τρελό. Θα παίξω κόντρα στον Τέπιτς σύντομα, ενώ είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε την Ούνικς. Η Ούνικς είναι σκληρή, πολύ καλή ομάδα. Είναι αστείο πως διαλυθήκαμε έτσι και πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά είμαστε σε επαφή γιατί ήμασταν μία πολύ δεμένη ομάδα

Η πόλη δεν είναι σαν την Αθήνα, αλλά υπάρχουν πράγματα να κάνουμε. Είναι μια διαφορετική πόλη. Και οι οπαδοί είναι διαφορετικοί εδώ. Πρόκειται συνολικά για μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και κάποια είναι στο σωστό δρόμο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε