Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάλεσμα αγάπης από Ντούσκο

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την ώρα που προσέρχεται στη συνέντευξη τύπου
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την ώρα που προσέρχεται στη συνέντευξη τύπου

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπάτε Μπορίσοφ απεύθυνε στην συνεντευξη τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζήτησε την στήριξη του κόσμου για το ματς με τους Λευκορώσους ενώ άφησε να εννοηθεί πως, στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικιτικά.

 
”Πιστεύω ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει. Αν την αγαπάει θα πρέπει να είναι εδώ για να στηρίξει την ομάδα. Να είναι εδώ και να στηρίξει τους παίκτες που τον χρειάζονται”, είπε ο προπονητής της Ένωσης και συνέχισε “Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Και η Μπάτε θέλει τη νίκη. Θα παίξει γι’ αυτή, ώστε στα επόμενα δύο παιχνίδια να διεκδικήσει την πρόκριση. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν ανοικτά”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας, ο οποίος τόνισε “Πρώτα θα πρέπει να κερδίσουμε αύριο, που είναι το σημαντικό για να ανέβει η ψυχολογία η δικής μας και με αυτή τη νίκη θα ανέβει και η ψυχολογία του κόσμου. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε