Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κάλεσμα Βρύζα στον κόσμο για ανοιχτή συζήτηση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κάλεσμα για ανοιχτή συζήτηση με τους χιλιάδες μικρομετόχους και φιλάθλους του ΠΑΟΚ απηύθυνε ο Ζήσης Βρύζας, σε μια προσπάθεια καθιέρωσης της λαϊκής διαβούλευσης και συμμετοχής στα κοινά της ομάδας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Βρύζα αναφέρει:

«Καλώ όλους του μετόχους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας σε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27.7.2012 (17:00) στο PAOK SPORTS ARENA.

Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας και θα πρέπει να λάβουν για μια ακόμη φορά πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε επίσης να κάνουμε δημόσιο και ειλικρινή απολογισμό για τα πεπραγμένα.

Κυρίως όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε γιατί μας λείπει η ενότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, που ήταν το ισχυρό μας όπλο.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται από εμάς που αποτελούμε τη Διοίκηση, πλάνο και σχέδιο, που να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε όλοι μας. Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι πλήρως αποδεκτά από τον κόσμο, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε