Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Καλώς ήρθατε στη κόλαση” – Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες της Μάντσεστερ στην Κωνσταντινούπολη! (VIDEOS)

“Καλώς ήρθατε στη κόλαση” – Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες της Μάντσεστερ στην Κωνσταντινούπολη! (VIDEOS)

“Κολασμένη” υποδοχή επεφύλασαν στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οπαδοί της Γαλατασαράι οι οποίοι περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους πάικτες του Φέργκιουσον στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μεταβούν στο ξενοδοχείο.

Η αγγλική ομάδα αφίχθη τη Δευτέρα στην Πόλη ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τους Τούρκους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Οπαδοί των γηπεδούχων μαζεύτηκαν στον αεροδρόμιο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κανείς όμως δεν πίστευε ότι το πάθος, ο παλμός και η ένταση θα έφτασαν σε τέτοια επίπεδα από τους Τούρκους.

Με πανό του στυλ: “Καλώς ήρθατε στην κόλαση” και υβριστικά συνθήματα δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα, ενώ η κατάσταση ξέφυγε όταν προσπάθησαν να μπουν μέσα στο αεροδρόμιο.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου προκείμενου να αποφύγουν τα χειρότερα, φυγάδευσαν την αγγλική αποστολή, παρακάμπτοντας τους εκστασιασμένους φίλους της Γαλατά, ενώ οι οπαδοί συνεπλάκησαν με την αστυνομία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι ενόψει του αποψινού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των Τούρκων στην αποστολή της Μάντσεστερ:



Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε