Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Καλύπτει Φερέιρα ο Αλαφούζος: Ήθελε την παραμονή του Καραγκούνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να εμφανίζεται ως ο κύριος υπαίτιος για την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος κάλυψε τον Πορτογάλο.

Ο πρόεδρος της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” τόνισε πως ο Φερέιρα ήθελε στην ομάδα τον «Κάρα», ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και τα λάθη χειρισμού της διοίκησης στο θέμα αυτό.

“Βλέπω ότι όλοι χρεώνουν στον Φερέιρα τους λόγους της αποχώρησης του Γιώργου Καραγκούνη. Σας ενημερώνω ότι ο προπονητής από τον Μάιο, σε συζήτηση που είχαμε, μου είπε να μείνει ο Καραγκούνης. Δεν έχει πρόβλημα, διότι είναι καλός κι έμπειρος παίκτης, με ιστορία στον σύλλογο και δεν δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια”, ανέφερε ο κ. Αλαφούζος στην εφημερίδα “Sportday”.

Στη συνέχεια, έκανε την αυτοκριτική του για το ζήτημα: “Φταίμε όλοι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, διότι δεν χειριστήκαμε με σεβασμό την υπόθεση του Καραγκούνη”.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Καραγκούνη, μετά από τον επαναληπτικό με τη Μάδεργουελ, όπου αναμένεται να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο, όμως θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα και να μείνει ανοιχτή η πόρτα του Παναθηναϊκού για τον 35χρονο άσο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε