Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλυτερεύει η κατάσταση του άτυχου φιλάθλου της Καβάλας

Τα επεισόδια στην Καβάλα στοίχισαν τον τραυματισμό ενός φιλάθλου
Τα επεισόδια στην Καβάλα στοίχισαν τον τραυματισμό ενός φιλάθλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

4,5 ώρες διήρκεσε η λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο φίλαθλος της Καβάλας που τραυματίστηκε στα θλιβερά επεισόδια του “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο φίλαθλος βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και διέφυγε τον κίνδυνο. Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός αφού δέχτηκε κάθισμα στο κεφάλι.

Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr μίλησε για τον τραυματισμό του αλλά και τις ευθύνες της αστυνομίας:

“Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας και όλη την Ευρώπη για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας και έπαθα τη ζημιά μέσα στο σπίτι μου! Εμείς δεν είμαστε κάφροι, αλήτες και αναρχικά στοιχεία, που πηγαίνουμε στο γήπεδο για να προκαλέσουμε φασαρίες. 

Οι περισσότεροι από μας, είμαστε οικογενειάρχες που μ’ αυτό τον τρόπο εκφράζουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη μας ομάδα. Κατά την άποψή μου, ηθικός αυτουργός των επεισοδίων δεν είναι η μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού που ξέφυγε από τα όρια, όσο η αστυνομία της πόλης μας, που γνωρίζοντας ότι θα έρθουν 6.700 φίλαθλοι των φιλοξενουμένων, ανέλαβε την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα και κατά δεύτερον η ΠΑΕ Καβάλα, η οποία μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να δώσει και πάλι εισιτήρια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε