Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για την ενημερότητα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Έγγραφο με το οποίο θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν τη δυνατότητα έκδοσης μηχανογραφημένης ενημερότητας, πρόκειται να προσκομίσει η Ένωση. “Πέταξε” για την Τυφλίδα η ΑΕΚ – Καράμπελας: Θα περάσουμε.
“Πέταξε” για την Τυφλίδα η ΑΕΚ – Καράμπελας: Θα περάσουμε

Μπορεί η ΑΕΚ να μην πήρε από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, αφού προέκυψε θέμα με τη χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα που κατέθεσε στον φάκελο της, αλλά από την ‘Ένωση δεν δείχνουν να ανησυχούν.

 
Από τον “δικέφαλο” υποστηρίζουν πως μετά το διακανονισμό των χρεών της ΠΑΕ, η Ένωση δεν έχει τη δυνατότητα έκδοσης μηχανογραφημένης ενημερότητας και γι’ αυτό προχώρησαν στην παραπάνω κίνηση.
 
Πάντως, η διοίκηση της ΑΕΚ -μετά από το πρόβλημα που προέκυψε- θα λάβει και δεύτερη από την εφορία Αθηνών, η οποία θα εξηγεί κιόλας τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει η δυνατότητα να εκδοθεί μηχανογραφημένη, που σχετίζονται με το σύστημα TAXIS.
 
Επομένως, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και είναι βέβαιοι πως το πρόβλημα είναι εντελώς τυπικό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε