Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Καμία κρούση για Σόουζα από ΑΕΚ”

O Π. Σοόυζα είναι πλέον
O Π. Σοόυζα είναι πλέον

Ο μάνατζερ του Πορτογάλου προπονητή, αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από την “ένωση”, τώρα που ο πελάτης του έμεινε “ελεύθερος” υπάρχουν πιθανότητες στους “κιτρινόμαυρους”.

“Δεν γνωρίζω πολλά για την ώρα. Προσπαθώ να μιλήσω πρώτα με τον πελάτη μου και στη συνέχεια θα κάνω το ίδιο με τον Τύπο. Τώρα πλέον είναι ελεύθερος και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Μέχρι χθες δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες συνεργασίας, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επίσημα δεν γνωρίζει τίποτα για καμιά πρόταση. Αν η ΑΕΚ τον θέλει θα πρέπει να κάνει μια κίνηση”, δήλωσε ο Ζοσέ Μαρίνιο στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Νωρίτερα, Λέστερ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Πάουλο Σόουζα.

Εν τω μεταξύ, οι Πορτογάλοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και κάνουν λόγο για σχεδόν σίγουρη συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της εθνικής Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα η εφημερίδα Record αποκαλύπτει ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν δώσε ταχέρια οι δύο πλευρές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε