Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Καμία πρόταση για αποχώρηση του Βύντρα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο δικηγόρος του Λουκά Βύντρα, Αλέξανδρος Στεφανάκης, ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μία και μοναδική πρόταση, η οποία προβλέπει μείωση αποδοχών κατά 50%, η οποία απορρίφθηκε.

Ο δικηγόρος του διεθνούς αμυντικού, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες της ΠΑΕ στα γραφεία της στο Μαρούσι και τόνισε στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6:

“Διαφωνούμε απόλυτα με την ΠΑΕ. Στο μοναδικό πράγμα που συμφωνούμε είναι πως διαφωνούμε. Έγινε μία συνάντηση σε καλό κλίμα μεν, αλλά η διαφορά μας είναι πολύ μεγάλη. Η μια και μοναδική πρόταση που μας έχει γίνει είναι μείωση 50% στο συμβόλαιο του παίκτη. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση, ούτε από εμάς –όπως διάβασα στα site- ούτε από την ΠΑΕ”.

-Δηλαδή, δεν σας είπαν να φύγει; Για λύση του συμβολαίου…

“Όχι, δεν μας είπαν να φύγει. Διάβασα για αντιπρόταση του παίκτη, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από καμία πλευρά. Είμαστε σε απόλυτη στασιμότητα”.

-Ποια η θέση του παίκτη;

“Είναι ξεκάθαρος ο Βύντρα. Είτε να βρεθεί μία λύση αλά Κατσουράνη, να βρούμε δηλαδή ένα ποσό αποζημίωσης και να μείνει ελεύθερος, είτε να μείνει στο συμβόλαιο του. Αν είναι πρόταση δεδουλευμένων μέχρι τώρα ή οτιδήποτε παρεμφερές, το συζητάμε”.

-Επειδή ήταν το δεύτερο ραντεβού, δεν έγινε καμία αντιπρόταση, υπό την έννοια ότι στο πρώτο ραντεβού σας πρότειναν το 50% και δεν το δεχτήκατε, στο δεύτερο δηλαδή, πάλι τα ίδια είπατε;

“Διαφωνήσαμε για το 50% και μετά κάναμε άλλη συζήτηση. Για τα οικονομικά της ΠΑΕ και διάφορα άλλα που δεν είναι της παρούσης. Κοιτάξτε, πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Εμείς έχουμε συμφωνητικό. Δεν είμαστε αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία και ξαφνικά βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει ο Βύντρα, αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για το ήθος και την αγωνιστικότητα του. Ο μοναδικός λόγος που βγήκα είναι επειδή διάβασα πως υπήρξε αντιπρόταση από τον Βύντρα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε αντίστοιχα από την πλευρά της διοίκησης”.

-Αν αύριο πει η ΠΑΕ “ok, του δίνουμε τα δεδουλευμένα και φεύγει, τι θα πει ο παίκτης”;

“Η τελική απόφαση θα είναι του Λουκά. Εγώ μονό την εισήγηση μου θα κάνω. Αλλά να ξέρετε πως είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να παραιτηθεί των οικονομικών του αξιώσεων όταν έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο…”.

Ετοιμάζει για βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ ο Φάμπρι!

Στον “αέρα” η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό

Απίθανη ομιλία Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η ΚΠΡ θέλει Κατάρ, ο Σισέ Παναθηναϊκό

“Σφήνα” της Γιουβέντους για Σισέ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε