Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κάμπορα ο εκτελεστής, Άρης – ΠΑΟΚ 2-0

Ο Κάμπορα με δύο καταπληκτικά γκολ έκρινε το ντέρμπι
Ο Κάμπορα με δύο καταπληκτικά γκολ έκρινε το ντέρμπι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη ήττα μετά από 13 αγώνες και έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει πέντε βαθμούς. Σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι κίτρινοι επικράτησαν ολοκληρωτικά του αντιπάλου τους και έφτασαν σε μία πανάξια νίκη που τους χρίζει φαβορί για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο Δικέφαλος του βορρά που ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και πλέον ο τίτλος απομακρύνεται. 

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς παίρνοντας ώθηση και από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί τους. Κατά την είσοδο των ομάδων εκατοντάδες καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα.
 
Στο 19΄ο Κόκε κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Κοντρέρας, όμως ο Κάμπορα σημάδεψε το δοκάρι του Χαλκιά.
 
2 λεπτά αργότερα ο Αργεντινός απέδειξε ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από το χαμένο πέναλτι αφού με εκπληκτική κίνηση έξω από την περιοχή και διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Το Κλεάνθης Βικελίδης πήρε “φωτιά” και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να συνέλθουν. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ελάχιστες ευκαιρίες έγιναν μπροστά στις δύο εστίες.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο. Με δυνατές μονομαχίες και κακό θέαμα.
 
Όμως ο Κάμπορα αποφάσισε να αποζημιώσει τους οπαδούς. Με ένα γκολ-ποίημα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της.
 
Από εκεί και μετά στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης στήθηκε πάρτι. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε με εννέα παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Σνάουτσνερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Βιεϊρίνια με κόκκινη.
 
ΑΡΗΣ: (Εκτορ Ραούλ Κούπερ) Σηφάκης, Νετο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (67′ Νάτσο Γκαρσία), Κάλβο, Μεριεμ, Κόκε (90′ Χαβίτο), Κάμπορα (88′ Τζόνσον).

ΠΑΟΚ: (Φερνάντο Σάντος) Χαλκιάς, Σνάουτσερ, Λίνο, Μαλεζας, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία (66′ Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Βιερίνια, Ίβιτς (85′ Αραμπατζής), Μουσλίμοβιτς (90′ Φωτάκης)

 
Απίστευτα πράγματα πριν την έναρξη του αγώνα. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να μπορέσει να απομακρύνει οπαδούς του Άρη που είχαν πολιορκήσει το πούλμαν που μετέφερε τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΟΚ.
Επίθεση δέχτηκε και το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Άρη. Έφτασε με σπασμένο παρμπρίζ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αστυνομία προχώρησε σε 60 προσαγωγές και δύο συλλήψεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε