Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Κανονιά” από τον Πειραιά

Ο Λεονάρντο έστειλε τον Ολυμπιακό στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ με 1-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στους “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Δείτε τις δηλώσεις του Ζίκο μετά το ματς.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του ματς.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Λεονάρντο στο 48ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντουντού.

Οι “κανονιέρηδες” μπήκαν καλύτερα στο ματς και ήταν πιο απειλητικοί όμως όσο περνούσε η ώρα οι “Πειραιώτες” ανέβαζαν στροφές και έφτασαν στο γκολ στο 48ο λεπτό με τον Λεονάρντο.

 
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Μήτρογλου στο 77΄, ενώ η Άρσεναλ θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία εάν ο Βέλα και ο Γουόλκοτ ήταν πιο εύστοχοι στο φινάλε του ματς.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σταντάρ Λιέγης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Άλκμααρ στο Βέλγιο και πήρε την πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ πέτυχε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σινάν Μπολάτ, ενώ για τους Ολλανδούς είχε ανοίξει το σκορ ο Λανς στο 42΄.

 
Συνθέσεις :

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού (85’ Ντομί), Μαρέσκα, Γκαλέτι, Λεονάρντο, Όσκαρ (92’ Πάντος), Μήτρογλου.

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Γκίλμπερτ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ, Κρουζ, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Μερίδα, Γουίλσιρ (77’ Σουνού), Βέλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε