Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κανονικά οι τελικοί “αιωνίων” – Τη Δευτέρα το πρώτο ματς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ανακοίνωσε ότι οι τελικοί της Α1 μπάσκετ θα γίνουν κανονικά με φιλάθλους, αλλά η αστυνομία θα εκπονήσει το Σάββατο το επιχειρησιακό σχέδιο που είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να το τηρήσουν αλλιώς η ΓΓΑ απειλεί και με οριστική ματαίωση.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης ανακοίνωσε ότι οι τελικοί θα γίνουν κανονικά με την παρουσία φιλάθλων. Πάντως ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ήταν ξεκάθαρος και απείλησε ακόμη και με οριστική ματαίωση των αγώνων σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας το οποίο θα γίνει γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο ΓΓΑ απαιτεί τη δέσμευση των ομάδων ότι θα αναλάβουν την ευθύνη για να γίνουν οι αγώνες.

Οι αγώνες πλέον θα γίνουν. Δευτέρα 21 Μαϊου στο ΣΕΦ, Πέμπτη 24 Μαϊου στο ΟΑΚΑ, Κυριακή 27 Μαϊου στο ΣΕΦ, Τετάρτη 30 Μαϊου στο ΟΑΚΑ (αν χρειαστεί), Σάββατο 2 Ιουνίου στο ΣΕΦ (αν χρειαστεί).

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής δήλωσε:

“Τα χθεσινά επεισόδια δεν μπορούν να αμαυρώσουν την εκπληκτική πορεία που είχαν τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
 
Τα πλέι οφ θα γίνουν κανονικά. Το πρώτο ματς θα γίνει τη Δευτέρα και το τελευταίο στις 2 Ιουνίου αν χρειαστούν πέντε αγώνες.
 
Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι η αστυνομία θα έχει εκπονήσει το σχέδιο για κάθε αγώνα. Κανένας αγώνας δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν οι ομάδες δεν δεσμευτούν ότι θα τηρηθούν όλα όσα θα ζητήσει η αστυνομία. Η ομοσπονδία δεσμεύτηκε ότι θα τηρηθούν όλοι κανονισμοί. Ειδικά αυτοί που αφορούν τη διακοπή αγώνα και την εκκένωση του γηπέδου.
 
Η ΓΓΑ επιφυλάσσεται για κάθε μέτρο, ακόμη και για τη διακοπή των πλέι οφ αν δεν τηρηθούν τα μέτρα. Είναι ομόφωνη απόφαση.”

Έβγαλαν έξω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Έξαλλος ο Θ.Γιαννακόπουλος: Θα έχουμε νεκρούς

Η ΕΟΚ θα εισηγηθεί τη ματαίωση των τελικών!

Ρεζίλεψαν τη χώρα την ημέρα της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας – Ενέδρα με μαρμαρόπετρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Ομπράντοβιτς: Φοβάμαι πως θα συμβεί κάτι χειρότερο

Φασούλας: Τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής;

“Μία πέτρα πέρασε 10 εκατοστά από το κεφάλι του Σμιθ”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε