Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κανού: Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα

Κανού: Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα

Την ικανοποίηση του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κανού, ο οποίος χαρακτήρισε καταλυτική την παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην απόφασή του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Γαύρος”, ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται “τελειωμένη” υπόθεση.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του Βραζιλιάνου στόπερ:

Είναι πια δεδομένο πως έρχεσαι στον Ολυμπιακό. Ποιά είναι τα συναισθήματά σου;

“Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος από την συγκεκριμένη εξέλιξη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που είναι γνωστή και στην Ευρώπη, ενώ είναι και η καλύτερη στην Ελλάδα όπως έχω μάθει. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Να παίρνει μεταγραφή για έναν σύλλογο που έχει πάντα υψηλούς στόχους”

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την απόφασή σου;

“Αναμφισβήτητα. Ο κόουτς με έχει βοηθήσει αρκετά. Δουλέψαμε και παλαιότερα μαζί, στην Μπέιρα Μαρ. Η συνεργασία μας ήταν επιτυχημένη και άκρως αποτελεσματική. Κέρδισα πολλά από αυτήν. Διότι όταν ήρθα στην Ευρώπη και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ήταν πολλά που δεν γνώριζα για τον τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με τη Βραζιλία. Η συμβολή και η συνδρομή του ήταν καταλυτική. Με ξέρει καλά, το ίδιο και εγώ, οπότε δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να μπω στο κλίμα της ομάδας. Εκτιμώ ότι μπορώ να κερδίσω πολλά πράγματα από την νέα συνεργασία μας με τον κόουτς”.

Τι θέλεις να πετύχεις με το νέο σου σύλλογο;

“Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους και σημαντικές διακρίσεις. Για να μπορέσεις να αγωνιστείς σε ένα σύλλογο αυτού του επιπέδου πρέπει να είσαι φιλόδοξος και να κοιτάς ψηλά. Αυτό θα επιδιώξω να πετύχω κι εγώ. Να κάνω καλά τη δουλειά μου, να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για να πάρω μεταγραφή και να βοηθήσω όσο μπορώ για να κατακτήσει πολλούς τίτλους η ομάδα”.

Πότε θα κάνεις το ταξίδι για να έρθεις στην Ελλάδα;

“Ακόμα δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες. Μέσα στις αρχές της εβδομάδας, Τρίτη ή Τετάρτη, νομίζω πως θα κάνω το ταξίδι για την Αθήνα ώστε να ολοκληρώσω τις λεπτομέρειες της μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό. Πάντως είναι πια δεδομένο ότι θα φορέσω τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας”.

Θα ήθελες να δώσεις μία υπόσχεση στους οπαδούς της νέας σου ομάδας;

“Δεν θέλω να πω πολλά. Το μοναδικό που θα κοιτάξω να κάνω είναι να δουλέψω αρκετά, να συνεργαστώ αρμονικά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι στόχους έχουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε