Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κάνουν κακό στην ΑΕΚ, να το βουλώσουν όλοι!”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά το… ξεκατίνιασμα στην ΑΕΚ με τις δηλώσεις Τσιάρτα και την “απάντηση” Μαύρου, ο Ανδρέας Σταματιάδης, μία φιγούρα που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ από κάθε πόστο, είπε τα αυτονόητα και έκανε δραματική έκκληση σε όλους για να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα.

Στο περιθώριο της προπόνησης τη Παρασκευής και με αφορμή τα όσα ακολούθησαν μετά τη συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα στον “NovaΣΠΟΡ FM”- ο 77χρονος διευθυντής των Ακαδημιών της Ένωσης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα…

«Θέλω να σας πω κάτι για να το μεταφέρετε. Δεν πάει άλλο», ανέφερε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο Σταματιάδης. Και εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να το βουλώσουν όλοι. Όλοι μας! Δεν είναι δυνατόν αυτό που γίνεται. Κάνουν κακό στην ΑΕΚ με όλα αυτά που λένε. Δεν βοηθάμε έτσι την ομάδα. Ήρθε ένας νέος προπονητής, ας του δώσουμε ηρεμία για να δουλέψει. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτά τα παιδιά να ηρεμήσουν και όχι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.

Δεν βγάζει πουθενά αυτό. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η ΑΕΚ όμως αυτό που χρειάζεται είναι στρατιώτες. Αυτό πρέπει να είμαστε. Στρατιώτες της ΑΕΚ και όχι αξιωματικοί».

“Χείμαρρος” ο Τσιάρτας: Για φυλακή όσοι υπέγραφαν τα συμβόλαια

“Έκρηξη” Μαύρου: Ο Τσιάρτας έχει ψυχολογικά και είναι ψεύτης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε