Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κάνουν καλό οι τσακωμοί

Ο Νικοπολίδης έδειξε το δρόμο της ηρεμίας
Ο Νικοπολίδης έδειξε το δρόμο της ηρεμίας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε τη δική του διάσταση για το επεισόδιο μεταξύ Ντιόγκο και Γιάννη Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι είναι καλό να ανάβουν τα αίματα.  

“Μια χαρά είναι και οι τσακωμοί. Εμένα μου αρέσουν αυτά. Για να μην παρεξηγούμαι, μου αρέσουν υπό την έννοια ότι ανάβουν τα αίματα. Αλλά δεν μου αρέσουν να λέμε για Έλληνες και ξένους. Δεν υπάρχουν αυτά στον Ολυμπιακό. Μπάλα παίζουμε. Και παρεξηγήσεις θα υπάρχουν και τσακωμοί. Τι θα το κάνουμε εδώ; Το Κολέγιο Αθηνών; Δεν είναι κακό να είναι ζεστό το αίμα. Από το να είσαι κοιμισμένος, καλό είναι να ξυπνάς. Να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι. Δεν πας καλά, εκνευρίζεσαι, τσατίζεσαι και τον βγάζεις τον εκνευρισμό σου καμία φορά με άσχημο τρόπο.

Αλλά δεν έγινε και τίποτα που δεν έχει ξαναγίνει. Και εγώ έχω τσακωθεί. Ακόμη και με αυτόν τον τρόπο δείχνεις ότι είσαι ζωντανός. Τι είναι η ομάδα; Ένας ζωντανός οργανισμός είναι. Τι είμαστε ζόμπι; Χάνουμε-κερδίζουμε, προχωράμε σα να μη συμβαίνει τίποτα; Καμιά φορά οι τσακωμοί είναι καλοί” αυτά είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 

Ο Νικοπολίδης θέλησε με αυτό τον τρόπο να ηρεμήσει την κατάσταση στον Ολυμπιακό και να δώσει στους νεότερους να καταλάβουν ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα.

Η Σίτι καλεί Τοροσίδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε