Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καντέ: Θα είμαστε έτοιμοι με Οντένσε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
O αμυντικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού, ενόψει των αναμετρήσεων με την Οντένσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Σεντρίκ Καντέ,σε δηλώσεις του στην NOVA μίλησε ακόμα για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία του των “πρασίνων” στην Αυστρία, όπως και για τον μικρό τραυματισμό του στην προετοιμασία που τον έφερε λίγο πίσω.
 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην τηλεόραση της NOVA:
 
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία;
 
“Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αρχίσαμε με εύκολα φιλικά προετοιμασίας και όσο περνούσαν οι ημέρες, αντιμετωπίζαμε όλο και πιο δυνατές ομάδες. Νομίζω πως θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια απέναντι στην Οντένσε”
 
Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος; Ποιά είναι τα νέα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα;
 
“Δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Δουλεύουμε σε όλα όσα είχαμε συνηθίσει και την περσινή σεζόν με τον κ. Φερέιρα, όμως δεν έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να προστεθούν νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Και αυτό γιατί έχουμε μόνο τέσσερις εβδομάδες στη διάθεση μας, προκειμένου να προετοιμαστούμε για τις κρίσιμες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες είναι σημαντικές για το σύλλογο. Δουλεύουμε τον ίδιο τρόπο, όπως την περσινή σεζόν, όμως μόλις αρχίσαμε την αγωνιστική περίοδο. Θα βελτιωθούμε στην πορεία και θα είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε”
 
Τραυματίστηκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα είσαι έτοιμος για τους αγώνες με την Οντένσε;
 
“Ναι, το ελπίζω. Ακόμα και αν είμαι τραυματίας, δουλεύω πολύ σκληρά και νομίζω πως θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και ελπίζω πως θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για την αναμέτρηση της Δανίας”.
 
Κρίσιμες οι αναμετρήσεις με την Οντένσε… Το πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί για την πρόκριση;
 
“Ναι. Είναι καλύτερο να παίζεις εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι. Όμως θυμάμαι πως δύο χρόνια πριν που αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν εύκολο να προκριθούμε σε αυτή τη φάση. Είναι κρίσιμα παιχνίδια, έρχονται σύντομα και θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι, περισσότερο πνευματικά απ’ ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Φυσικά και είναι ο μεγάλος μας στόχος να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι παίκτες της ομάδας το γνωρίζουν και θα παλέψουμε για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά τις επόμενες ημέρες, έχουμε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για την Οντένσε και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για καλά πράγματα την εφετινή σεζόν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε