Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καπέλο: “Ο Μπέκαμ είναι πολύ γέρος για την Εθνική”

Ο Καπέλο..."κόβει" τον Mπέκαμ από την Εθνική Αγγλίας

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι δεν θα ξανακαλέσει τον Άγγλο “αστέρα”, στην Εθνική ομάδα της χώρας. Σοκαρισμένος ο Μπέκς που δεν είχε ιδέα.

“Ευχαριστώ πολύ που με βοήθησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ν.Αφρικής, αλλά μάλλον είναι πολύ γέρος πια για την Εθνική”, δήλωσε ο Ιταλός κόουτς σε τηλεοπτική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε αν θα συμπεριλάβει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, στα πλάνα του για τους αγώνες των προκριματικών του EURO 2012.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, φέρεται να σοκαρίστηκε από την δήλωση του Καπέλο και απάντησε, μέσω εκπροσώπου του: “Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αποσυρθεί. Θα είναι πάντα στη διάθεση της πατρίδας του, όταν του το επιτρέπει η υγεία του. Θα είναι εκεί”, ξεκαθάρισε.

Η δήλωση του Καπέλο, σε συνδυασμό με την πλήρη άγνοια του Μπέκαμ, για το θέμα έχει ξεσηκώσει το κοινό αίσθημα. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Μπέκαμ δεν αρνήθηκε να πάει στην Ν.Αφρική, παρά το γεγονός ότι ακόμα αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του, για να βοηθήσει τα “λιοντάρια”, έχει κάνει τους πάντες να είναι με το μέρος του.

“Είναι απαίσιο. Δεν μπορώ σκεφτώ την εικόνα του Μπέκαμ να ακούει την δήλωση στην τηλεόραση και να λέει στον εαυτό του…”αυτό είναι το τέλος της καριέρας του στην Εθνική ομάδα”. Σίγουρα δεν το ήξερε”, είπε ο πρώην επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, Λες Φέρντιναντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε