Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καπίνο: Όνειρο η Εθνική, πρότυπο ο Νικοπολίδης!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά δήλωσε ο 17χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού που μίλησε για τους στόχους του, την Εθνική ομάδα και τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Στέφανος Καπίνο ήταν ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με Ρωσία και Ρουμανία. Ο Χοσέ Χολέμπας που πήρε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα, ο Θεοδωρίδης του Παναιτωλικού, ο Γιαννούλης του Ατρόμητου και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον τελευταίο μάλιστα να μιλάει στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο:

Για την κλήση του: «Ηταν ένα όνειρο που δεν περίμενα ότι θα γίνει πραγματικότητα τόσο νωρίς. Εγώ πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Είναι κάτι που με χαροποιεί και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω»
 
Για το κλίμα της Εθνικής: «Για την Εθνική ξέρω ότι είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Αυτή η κλήση είναι μια τιμή για μένα. Μίλησα με τα παιδιά και μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά».
 
Για τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι να δουλέψω περισσότερο, να γνωρίσω τους προπονητές μου στην Εθνική, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και δεν έχω προλάβει ακόμα να το συνειδητοποιήσω. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω τις ατέλειές μου και να βελιτωθώ».
 
Για την δυνατότητά του μια μέρα να καθιερωθεί: «Μακάρι. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι ακόμα δύσκολο. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω και να δικαιώσω τον κ. Σάντος για την επιλογή του».
 
Για το πως έζησε την κατάκτηση του Euro 2004: «Έκλαιγα δεν πανηγύριζα. Ήταν ένα όνειρο που δεν περίμενα να γίνει πραγματικότητα τόσο γρήγορα».
 
Για το πρότυπό του: «Σαν τερματοφύλακας ήταν ο Νικοπολίδης».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε