Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καπίνο: Πρώτοι μέχρι το τέλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην πορεία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας που μίλησε και για τον ανταγωνισμό με τον Ορέστη Καρνέζη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τερματοφύλακας στην κάμερα της NOVA:

– Στέφανε, ο Παναθηναϊκός παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και είναι ξανά στην κορυφή βαθμολογικού πίνακα. Υποθέτω εκεί θέλετε να παραμείνετε μέχρι το τέλος;

“Είναι κάτι πολύ αυτό για εμάς. Σίγουρα θέλουμε μέχρι το τέλος να παραμείνουμε πρώτοι, έτσι όπως είναι τα πράγματα μετά την ήττα του Ολυμπιακού. Να συνεχίσουμε να κάνουμε τις νίκες και να στεφθούμε πρωταθλητές στο τέλος”.

– Και σήμερα, πάντως, αγχώσατε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία παιχνίδια μπαίνουν στο φινάλε τα περισσότερα γκολ;

“Όχι, εντάξει σήμερα δεν ήταν όπως με την Δράμα. Είχαμε ευκαιρίες πάλι πολλές, αλλά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ λίγο πιο νωρίς και μετά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πιστεύω ότι το πήγαμε έτσι όπως θέλαμε εμείς”.

– Μία πολύ μεγάλη ευκαιρία τώρα, την Τετάρτη με τον Λεβαδειακό να αυξήσετε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό. Αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη ευκαιρία έχετε στα χέρια σας;

“Ναι, με νίκη η διαφορά πάει στο +5. Είναι κάτι πολύ καλό αυτό για εμάς, αν το καταφέρουμε. Είναι, όμως, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και με την Δόξα και πρέπει να το κοιτάξουμε σοβαρά. Έτσι, όπως κάνουμε με όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

– Υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα με την Δόξα Δράμας, έναν αγώνα στον οποίο δυσκολευτήκατε αρκετά είναι η αλήθεια αν και προσπαθήσατε. Το έχετε στο μυαλό μας ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό;

“Το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας μας ξύπνησε πιστεύω λίγο και πάμε στον Λεβαδειακό δυνατά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.”

– Ποιο είναι το κλειδί σε αυτά τα παιχνίδια; Η υπομονή;

“Ναι, γιατί συνήθως οι ομάδες έρχονται εδώ και παίζουν με κλειστή άμυνα και χρειάζεται υπομονή για να καταφέρεις να βρεις τις ευκαιρίες. Πρέπει να σκοράρεις σε όσες ευκαιρίες σου δοθούν”.

– Σε προσωπικό επιπέδο περιμένεις ξανά την ευκαιρία για να βρεθείς κάτω από τα γκολπόστ; Αν και υπάρχει ένας καλός ανταγωνισμός με τόσους καλούς τερματοφύλακες στον Παναθηναϊκό.

“Ο Ορέστης πάει πολύ καλά τώρα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία σε όλα αυτά τα παιχνίδια να δείξω τι μπορώ να κάνω, πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Από εδώ και πέρα, ο Ορέστης πάει καλά κι αν χρειαστεί να ξαναπαίξω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε