Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάποιος να το σταματήσει…

Το Μαρούσι συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία
Το Μαρούσι συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το Μαρούσι με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες επί των “αιωνίων” επικράτησε και της Παρτιζάν με 57-49, αυξάνοντας τις πιθανότητες του για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Τα “θαύματα” της ομάδας των βορείων προαστίων συνεχίζονται. Αν και δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί “θαύμα” η νίκη επί της Παρτιζάν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ έχουν προηγηθεί μέσα σε λίγες μέρες αυτές απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

 
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα όχι περιορίζεται στην συμμετοχή της στο TOP 16 αλλά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, πραγματοποιώντας εμφανίσεις υψηλότερες από κάθε προσδοκία.
 
Κόντρα στους Σέρβους το Μαρούσι πήρε το “ροζ” φύλλο αγώνα χάρη στην εξαιρετική του άμυνα που κατάφερε να μπλοκάρει όλα τα όπλα των αντιπάλων. Όσο για το βάρος στην επίθεση και πάλι το τράβηξε ο Λούκας, ο οποίος τελείωσε το ματς με 15 πόντους. Από την Παρτιζάν ξεχώρισε ο Βράνιες με 12.
 
Πλέον οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες και μία ήττα στο TOP 16 σε έναν όμιλο που μπορούν προκριθούν και οι τέσσερις ομάδες.
 
Τα δεκάλεπτα: 20-7, 22-18, 44-37, 57-49

Οι συνθέσεις:

ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Κιζ 3, Πελεκάνος 9 (1), Μπατής 3 (1), Χόμαν 10, Νάτζφεϊ 6 (2), Μαυροειδής 4, Καλάθης Π. 6 (2), Καϊμακόγλου 1, Κουμπούρας, Λούκας 15 (1).

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ντούσκο Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 6, ΜακΚάλεμπ 10, Κέτσμαν 3, Μιλόσεβιτς, Ράσιτς 2, Μίτροβιτς, Μπόζιτς 6 (2), Βέσελι 4, Ντέκιτς 4 (1), Βράνιες 12 (11ρ.), Μιλόσεβιτς 2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε