Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Καψώνι” στον Ολυμπιακό – Ταλαιπωρία για την αποστολή στη Μόσχα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διαβάστε τους 4 λόγους για τους οποίους καθυστέρησε η αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής από το αερδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Η πτήση του Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 17.00 ώρα Ελλάδος αλλά λόγω αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Μόσχας, καθυστέρησε το πούλμαν να φτάσει στο αεροδρόμιο και έτσι η αποστολή επιβιβάστηκε στις 19.00.
 
Ωστόσο δεν έφυγαν, διότι περίμεναν τον Μέλμπεργκ που πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Σουηδός μπήκε στο αεροπλάνο στις 19.40 και όλοι πίστεψαν ότι θα φύγουν με προορισμό την Αθήνα.
 
Αυτό δεν συνέβη αφού οι άνθρωποι του αεροδρομίου ενημέρωσαν ότι τα μεταλλικά κουτιά που έχουν τον ιματισμό της ομάδας δημιουργούσαν υπέρβαρο και έπρεπε να βάλουν τα πράγματα σε σακούλες και χάρτινα κουτιά.
 
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 21.15, όμως το αεροπλάνο έπιασε χιόνι και έτσι έπρεπε να πάει για αποπαγοποίηση. Μάλιστα άπαντες κόλλησαν στα παράθυρα του αεροπλάνου καθώς η αποπαγοποίηση ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Δύο μεγάλα οχήματα πλεύρισαν το αεροπλάνο και εκτόξευσαν ειδικό υγρό ώστε να λιώσει ο πάγος.

Έστω και με καθυστέρηση η αποστολή αναχώρησε γύρω στις 22.00.

“Καυτός” στους -12! – Αγκαλιά με την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε