Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Καραγκούνης: Δεν φτάνει η πρόκριση, θέλουμε να παίξουμε μπάλα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Γιώργος Καραγκούνης λίγες ώρες μετά τη μεγάλη πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μίλησε για την τρέλα των παικτών που πέτυχαν όσα δεν μπορούσαν να φανταστούν.

Περάσαμε και την Αργεντινή!

Μια τρελή… Εθνική πτήση – ΦΩΤΟ και βίντεο από το αεροπλάνο

Στο τρίτο γκρουπ θα τοποθετηθεί η Εθνική

Κατσουράνης: Αγκαλιασμένοι τραγουδούσαμε Ελλάς ολέ, ολέ

Σάντος: Δώσαμε στους Έλληνες λόγο να χαμογελούν

Με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για τη νίκη επί της Γεωργίας, τους στόχους στο Euro και την ομαδικότητα που χαρίζει επιτυχίες.

“Θα με περνούσαν για τρελό αν το έλεγα ότι θα πάω σε τρία Ευρωπαϊκά. Αλλά για να πετύχουμε ότι πετύχαμε θα έπρεπε να είμαστε λίγο τρελοί. Βέβαια έχουμε και την κριτική. Δεν μας φτάνουν οι προκρίσεις πρέπει να παίξουμε και μεγάλη μπάλα. Γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Πάρα πολύ δύσκολη η δουλειά μας. Αν δεν έχεις παίξει μπάλα δεν μπορείς να καταλάβεις. Παίξαμε κόντρα στην Κροατία και μετά απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα. Είχαμε πάρα πολύ άγχος το οποίο έγινε πιο έντονο μετά το γκολ που φάγαμε. Πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμα για να παίρνεις προκρίσεις σε τέτοιες διοργανώσεις.

Στην Εθνική όλοι είναι απαραίτητοι και κανένας δεν είναι παράλληλα. Όλοι θέλουν να είναι μέλος σε αυτή την ομάδα. Κάποιοι σταμάτησαν και κάποιοι συνέχισαν. Μπορείς να προχωρήσεις όταν παραμένεις ομάδα. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έγινε. Άλλαξαν πολλά πράγματα. Εμείς καταφέραμε να μην μας αγγίξουν αυτές οι αλλαγές. Αλλάξαμε πράγματα και στο παιχνίδι και στο ρόστερ και στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα και κομβικά. Στην Κροατία θα μπορούσαμε να χάσουμε την πρόκριση. Αφού δεν μας νίκησαν εκεί αρχίσαμε να πιστεύουμε πως αυτοί θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα με εμάς.

Πιστεύω πως θα είμαστε καλοί το καλοκαίρι. Ο προπονητής θα είναι ίδιος και εγώ είμαι της ίδιας άποψης ότι θα είμαστε καλύτεροι. Δεν είμαστε καμία χώρα που να βγάζει συνέχεια ποδοσφαιριστές και είναι πρόβλημα όταν λείπουν τρεις και τέσσερις παίκτες. Καταφέραμε όμως να μην μας επηρεάσει αυτό. Να περιμένετε ωραία πράγματα για εμάς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε