Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καραπαπάς: Απαραίτητοι οι Τζεμπούρ-Τοροσίδης – Θα μείνουν στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την πεποίθηση πως οι δύο παίκτες των Πειραιωτών θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους

Μιλώντας στον “Alfa 98.9” ο κ. Καραπαπάς αναφέρθηκε ακόμη για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης των “ερυθρολεύκων” τον Ιανουάριο, ενώ σχολίασε και τη συνύπαρξη Τζεμπούρ-Μήτρογλου στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον «Alpha 98.9»:

«Έχω την αίσθηση πως και οι δύο (σ.σ Τοροσίδης-Τζεμπούρ) θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτες που έχουν προσφέρει και είναι απαραίτητοι στην ομάδα», δήλωσε για τους δύο παίκτες και συνέχισε λέγοντας:

«Στόχος της διοίκησης είναι να κάνει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εφέτος υπάρχουν πιο δύσκολες ομάδες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι να περάσουμε σίγουρα τους δύο επόμενους γύρους ώστε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι που μπήκαμε στους 16».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων», ο κ. Καραπαπάς τόνισε:

«Δεν θα παίξει ρόλο η κλήρωση του Europa League στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί εκεί που ο προπονητής κρίνει πως υπάρχουν κενά. Ο Ζαρντίμ έχει καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του και δεν κάνουν μια συνάντηση το μήνα για να συζητήσουν αυτά τα θέματα όπως βγαίνει πολλές φορές στον Τύπο. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει ένα πλούσιο ρόστερ κι έχει καλούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται καν. Το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές».

Για τη συνύπαρξη στη βασική ενδεκάδα των Τζεμπούρ και Κώστα Μήτρογλου πρόσθεσε:

«Όπως αποδείχτηκε και οι δύο χωράνε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού χαίρεται να βλέπει τον Μήτρογλου όχι μόνο γιατί σκοράρει αλλά γιατί είναι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που δουλεύει, μάχεται και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Στόχος του Ολυμπιακού που είναι η ανάδειξη καλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών».

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Αμπντούν

Τα λένε Ζαρντίμ και Μαρινάκης για τα μετεγγραφικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε