Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καραπαπάς:Ο Κούγιας είναι μυθομανής – Δεν ήρθε ποτέ στο γήπεδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξακαθάρισε ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν προσπάθησε ποτέ να μπει στο Γ. Καραϊσκάκης γιατί πολύ απλά δεν έφτασε μέχρι εκεί.

Έξαλλος ο Κούγιας για την απαγόρευση εισόδου στο Γ.Καραϊσκάκης

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ με αφορμή την γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια και ήταν ιδιαίτερα καυστικός, τονίζοντας ότι ουδέποτε ο γνωστός ποινικολόγος πήγε στο Γ. Καραϊσκάκης…

“Πλέον ο κύριος Κούγιας κινείται στη μυθομανία! Υποστήριξε ότι ήρθε στο Καραισκάκη με την αποστολή της Παναχαικής! Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του Κούγια.

Ήρθε στο Καραισκάκη μια ευγενέστατη κοπελίτσα, μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε τη λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαικής. 30 άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο Καραισκάκη και ακόμα και ο κύριος Λούβαρης ο Πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαικής έφυγε πριν από λίγο από το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το Καραισκάκη είναι στο λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, αλλά έλεος πια… Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον Αχαιοί είναι Ολυμπιακοί και όχι μαζί του δεν είναι αλλά ούτε να τον βλέπουν δε θέλουν!

Δεν ξέρω πότε βγαίνει το καρναβάλι ακριβώς αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε από απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δε θέλει αντίλογο. Ζεί σε δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαικής που έφυγαν πριν από λίγο από το Καραισκάκη θα γελάνε μαζί του στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα! Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο…”

Έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός – Δεν έπεισαν οι “ρεζέρβες”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε