Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καραβάνια” Ελλήνων στη Νότιο Αφρική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι αναχωρούν καθημερινά με προορισμό το Πορτ Ελίζαμπεθ όπου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με αντίπαλο τη Ν. Κορέα. Δείτε το βίντεο.

Έκλεψαν την αποστολή της Εθνικής στη Νότιο Αφρική

Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στη Νότιο Αφρική για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο χωρητικότητας 46.000 θέσεων “Νέλσον Μαντέλα” του Πορτ Ελίζαμπεθ θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να έχει την συμπαράσταση περίπου 12.000 Ελλήνων. Πολλοί από αυτούς είναι ομογενείς που θα ταξιδέψουν από άλλες πόλεις της Νοτίου Αφρικής και μαζί με τους υπόλοιπους θα κάνουν τους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ να αισθανθούν πως παίζουν μέσα στο “σπίτι” τους.

 

Οι διεθνείς γνωρίζουν, καλύτερα από όλους, πως το πρώτο ματς θα κρίνει εν πολλοίς την πορεία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γιώργος Σαμαράς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην πρεμιέρα με τους Νοτιοκορεάτες.
 
Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής από το Ντέρμπαν και μετά από δυόμιση ώρες προπονηθεί στο Πόρτ Ελίζαμπεθ με τον Ότο Ρεχάγκελ να ανοίγει τα χαρτιά του για την αρχική ενδεκάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε