Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κασλάουσκας: “Άδικη η απόφαση”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ότι δεν έχει άλλη λύση από το να αποδεχθεί την απόφαση, αλλά εξήγησε γιατί θεωρεί  ότι δεν ήταν σωστή. “Το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε”, είπε ο Μπουρούσης.

“Αν ήταν κάποιος δικηγόρος και ήθελε να είναι δίκαιος, θα εξέταζε διεξοδικά το ποιος προκάλεσε πραγματικά, προκειμένου να παρθούν σωστές αποφάσεις”, επεσήμανε ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί η απόφαση.

“Σίγουρα δεν πρέπει να γίνονται επεισόδια ακόμα και όταν προκαλείσαι. Οι παίκτες μας ξέρουμε πως είναι επαγγελματίες, αλλά η πρόκληση που δέχτηκαν ήταν μεγάλη”, συμπλήρωσε.

Ο Γίονας Κασλάουσκας θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του για τους 2 πρώτους αγώνες του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, χωρίς να υπολογίζει στους Φώτση και Σχορτσανίτη και ζήτησε να μην υποτιμηθεί στην πρεμιέρα η Κίνα.

“Ο Μπουρούσης θα παίξει κανονικά αναγκαστικά. Ολες τις ομάδες τις θεωρούμε επικίνδυνους αντιπάλους. Πρέπει να έχουμε σεβασμό προς κάθε αντίπαλο. Δεν πρέπει να διαχωρίσουμε ποιος είναι δυνατός και ποιος αδύνατος. Κάθε αγώνα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα”, κατέληξε.  

Έτοιμος…αν και ανέτοιμος να τεθεί στη διάθεση της Εθνικής, δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης: “Η κατάσταση του χεριού μου αν δεν είναι στο 100%, είναι στο 80-90% αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από το χέρι, αλλά και την αγωνιστική μου κατάσταση, γιατί έχω χάσει πολλές προπονήσεις και θα πρέπει, αν παίξω, να αποφύγω κάποιες υπερβολές”, τόνισε

Όπως ήταν αναμενόμενο ο 27χρονος σέντερ αναφέρθηκε και στην τιμωρία της FIBA:
“Η ομάδα σίγουρα επηρεάστηκε από τις τιμωρίες. Όμως σταματάμε να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα και κοιτάμε τα επίσημα παιχνίδια που αρχίζουν το Σάββατο. Η ομάδα είναι έτοιμη και ελπίζω τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε τη νίκη”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε