Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Καστίγιο ο… λυτρωτής – Ανατροπή και νίκη για Άρη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, γεμάτο φάσεις, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει του Λεβαδειακού (2-1) και να περάσει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ο Σουμπίνιο είχε ανοίξει στο 5′ το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μεξικανός επιθετικός (με δυο γκολ) έδωσε το τρίποντο στους Θεσσαλονικείς.

 Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Θεσσαλονικείς, αφού μόλις στο 5′ με τον Σουμπίνιο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να φορτώσουν με άγχος τους γηπεδούχους.
 
Πολύ όμορφο το γκολ του Βραζιλιάνου, που απέφυγε δυο αντιπάλους, βρήκε χώρο, σούταρε με δύναμη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη.
 
Το τέρμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να ασκήσει πίεση στον χώρο του κέντρου και να περάσει στην επίθεση, με σκοπό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Παρόλα αυτά, το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχος δεν ήρθε (η πίεση τους απέφερε 11 κόρνερ, την ίδια ώρα που ο Λεβαδειακός δεν είχε κανένα) και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του 45λέπτου.
 
Η είσοδος του Τριανταφυλλάκου έκανε πιο επικίνδυνο και ορθόδοξο επιθετικά τον Άρη, κάτι που φάνηκε με το… καλημέρα της επανάληψης. Στο 49′ ο Καστίγιο έδειξε πως βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό του εαυτό και με ένα θεαματικό τρόπο έφερε το ματς στα ίσα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τριανταφυλλάκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη (έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις).
 
Ο Άρης συνέχισε να… βρίσκεται μονίμως στην επίθεση (έφτασε τα 19 κόρνερ) και ο Λεβαδειακός να κρατά με νύχια και με δόντια τον βαθμό. Τελικά ο καστίγιο ήταν αυτός που μίλησε… τελευταίος και στο 88′ έδωσε τη νίκη σοτυς “κίτρινους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε