Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Κάστρο” η Τρίπολη – Σε… τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ ο Αστέρας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έκανε το έξι στα έξι στην έδρα της, επικρατώντας του Πανιώνιου με 2-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γκολάρα από Ουσέρο στο 2-0, μείωσε με επίσης όμορφο τέρμα ο Κολοβός.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Παίζοντας καλά για ένα ημίχρονο, οι Αρκάδες πέτυχε δύο γκολ με Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης από την άλλη “πέταξε” ένα ημίχρονο, στο δεύτερο ανέβηκε αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με τον Κολοβό.

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνα του Πανιωνίου και άνοιξε το σκορ στο 42ο δευτερόλεπτο, με το τέρμα του Ντε Μπλάσις.

Το γρήγορο γκολ τέρμα δεν έφερε τον ρυθμό που άπαντες πίστεψαν, αφού παρόλο που ο Πανιώνιος πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσια , αργήσαμε αρκετά να δούμε μία καλή φάση. Πάντως, παρά την υπεροχή ων “κυανέρυθρων”, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έκαναν το 2-0 και μάλιστα με ένα φανταστικό τρόπο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά στη συνέχεια του αγώνα με τον Αστέρα να κρατάει εύκολα το 2-0. Στο 81′, όμως, ο Κολοβός, που είχε περάσει αλλαγή με την έναρξη του ημιχρόνου, με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έβαλε τους νεοσμυρνιώτες ξανά στο παιχνίδι.

Παρά την πίεση του Πανιωνίου μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι συντήρησαν το προβάδισμα και σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα ισοβαθμίσει με τον “δικέφαλο” στην 2η θέση.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (Αλβάρεζ 73′), Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ (Κουρμπέλης 69′)

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ντούνης (Κολοβός 46′), Ρόβας (Κουλουχέρης 70′), Αυλωνίτης, Γουνδουλάκης, Οκόγιε, Σάμαρης, Αραβίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε