Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καταγγέλει επίθεση σε δύο ποδοσφαιριστές του ο Άρης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “κίτρινοι” με ανακοίνωση τους καταγγέλουν ότι ο Παπαστεριανός και ο Νταμαρλής δέχτηκαν επίθεση από άντρες της ασφάλειας του ΠΑΟΚ μέσα στη φυσούνα.

Στην ανακοίνωση του ο Άρης επιβεβαιώνει και την καταγγελία του Νίκου Αγγελούδη ο οποίος δήλωσε ότι στον ηλεκτρονικό πίνακα της Τούμπας ανά τακτά διαστήματα πέρναγε το μήνυμα “σεξ και βία”.

“Το ταμπλό της Τούμπας έγραφε σεξ και βία”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ’ ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν.

Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ.”

Γίνε ΠΑΟΚ να…γουστΑΡΗΣ! – “Έβρεξε” γκολ και αποβολές στην Τούμπα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε