Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καταγγελία στην ΦΙΦΑ από Ολυμπιακό Βόλου – Κίνδυνος για την Εθνική!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με σκοπό να ασκήσουν πίεση στην ΕΠΟ, οι Βολιώτες έστειλαν νέα καταγγελία στη ΦΙΦΑ, στην οποία κάνουν λόγο για επιρροές της Κυβέρνησης κατά της ομάδας, ενώ κοινοποίησαν την καταγγελία αυτή στις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Κροατίας και του Ισραήλ, οι εθνικές ομάδες των οποίων διεκδικούν την πρόκριση στο Euro 2012 με την Εθνική.
Άνοιξε ο δρόμος για τους αντικαταστάτες Ολ. Βόλου, Καβάλας

Τον αγώνα τους για δικαίωση της ομάδας τους, συνεχίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, μόνο που αυτή την φορά τα πράγματα φαίνεται πως πάνε σε… οριακό σημείο.

 
Οι Βολιώτες έστειλαν νέα καταγγελία στη ΦΙΦΑ στην οποία κάνουν λόγο για επιρροές και παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στις αποφάσεις των δικαστικών υποθέσεων της ομάδας.
 
Μάλιστα, κοινοποίησαν την καταγγελία αυτή, με όλα της τα στοιχεία, στις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Κροατίας και του Ισραήλ, οι εθνικές ομάδες των οποίων διεκδικούν την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με την Εθνική Ελλάδος.
 
Με την κίνηση αυτή –εμμέσως πλην σαφώς- επιδιώκουν κυρώσεις κατά της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση του δικηγορικού γραφείου που συνεργάζεται με την ΠΑΕ του Βόλου αλλά και άτομα της ομάδας, η κίνηση αυτή λογίζεται ως μια αντίδραση της κατά των αποφάσεων που –θεωρούν στον Ολυμπιακό Βόλου- ότι έχουν επηρεαστεί από… “κρατικό χέρι”.
 
Στον νέο φάκελο, περιέχονται αποκόμματα από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και δηλώσεων ατόμων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε