Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καταγγελίες και επίθεση στον Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για επεισόδια που έγιναν έξω από το μπουθ των “ερυθρόλευκων” και τα αποδυτήρια, ενώ σχολίασε όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λέγοντας: “Του δίνω άλλοθι γιατί έιναι άσχετος από ποδόσφαιρο” και κάλεσε τους αθλητικούς δικαστές να επέμβουν.

«Μέσα στον αγωνιστικό χώρο έγινε ωραίο ματς. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, εγώ τα βλέπω όπως είναι. Ο Παναθηναϊκός είναι 16 βαθμούς πίσω άρα δεν είχαμε πρόβλημα από αυτή την πλευρά. Δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε γιατί όλοι το περίμεναν εύκολο το ματς και έλεγαν για θριάμβους όλη την εβδομάδα. Με τα λόγια δεν κερδίζεις ποτέ», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης που στην συνέχεια όμως αναφέρθηκε σε επεισόδια που έγιναν στο μπουθ.

«Στον αγωνιστικό χώρο όλα ήταν καλά αλλά στο μπουθ έγινε μεγάλη φασαρία. Οκτώ άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν και δεν τους άφηναν. Έγιναν και επεισόδια έξω από τα αποδυτήριά μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στα όσα είπε περί διαιτησίας ο Γιάννης Αλαφούζος. «Καταδικάζω τις δηλώσεις του κ.Αλαφούζου που είδε φαντάσματα για την διαιτησία. Στον κ. Αλαφούζο βέβαια δίνω άλλοθι γιατί είναι άσχετος από ποδόσφαιρο. Έχει παραγίνει αυτό. Τα έβαλε με τον Μάνταλο, τον Σπάθα. Ρίχνουν λάσπη συνέχεια και λένε για ενόχους που δεν έχουν δικαστεί καν. Κάποιος πρέπει να τα σταματήσει αυτά. Τώρα όσο για μας, τον Ολυμπιακό, είναι δίδαγμα η ισοπαλία γιατί για μένα, σαν Ολυμπιακό, είναι σαν ήττα».

“Χ”ορταστικό…ντέρμπι απ΄τα παλιά! – Ο Παναθηναϊκός είχε Μαυρία, ο Ολυμπιακός…τρομοκρατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε