Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Καταιγιστική” η Ξάνθη – Σκόρπισε με… τεσσάρα τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε στην ακριτική πόλη δεν εμπόδισε την Ξάνθη από το να… σκορπίσει τον Πανιώνιο με 4-0 και να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δυναμική η επαναφορά του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των Ακριτών. Δύο γκολ από τον Ονουάτσι. Την κακή εικόνα που είχαν δείξει στη Λιναδειά επανέλαβαν οι “κυανέρυθροι”.

Ανώτερη η Ξάνθη στο πρώτο μέρος. Οι Ακρίτες είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, και δημιούργησαν φάσεις στην εστία των ¨κυανέρυθρων”, που παρουσίασαν για ένα ακόμα ματς το κακό τους πρόσωπο.

Η υπεροχή των Ακριτών… αποτυπώθηκε και στον πίνακα του σκορ, μέσα σε ένα δαιμονιώδες ενδεκάλεπτο. Στο 31′ ο Μαρίν άνοιξε τον… χορό των γκολ για τους γηπεδούχους, στο 38′ η κεφαλιά του Γούτα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ ο Ονουάτσι στο 41′ διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου (3-0).

Με την αρχή της επανάληψης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πέρασε τους καμπάνταη και Μανδρινό, για να κάνει πιο επιθετική της ομάδα του κι έτσι να προσπαθήσει να επιστρέψει στο ματς. Κάτι τέτοιο όμως ήταν δύσκολο, αφού οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπόρεσαν να πάρουν το… πάνω χέρι και να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Λοντίγκιν.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έδειξαν πως δεν μπορούσαν να απειληθούν, έφτασαν πολύ κοντά και σε ένα ακόμα τέρμα στο 60′ με τον Ονουάτσι και στο 71′ με τον Μαρίν, κάτι που όμως το πέτυχαν στο 80′ με τον Νιγηριανό επιθετικόι.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μαρσελίνιο (76’ Πλατέλλας), Μάνταλος (88’ Τορομανίδης), Μαρίν (83′ Τριάδης), Ονουάτσι 

Στον πάγκο έμειναν οι: Λυμπερόπουλος, Μαρκόφσκι, Τριάδης, Καζούμπα, Νάκας 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης (46’ Μενδρινός), Γουνδουλάκης (74’ Οκόγιε), Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης (46’ Καμπάνταης) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Περιστερίδης, Ρόβας, Κοντοχρήστος, Κούρντι 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου) 
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μαγιάννης (Άρτας) 

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε