Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσήλθε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο και κατέθεσε για τα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου. Νέες προειδοποιήσεις από τον Γιώργο Νικητιάδη.

Ο κ. Κανελλόπουλος διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, για τα θλιβερά επεισόδια κατά τον αγώνα της ΑΕΚ και του Ατρομήτου και μετά τον Σταύρο Αδαμίδη αναμένεται να καταθέσουν οι αστυνομικοί διευθυντές που ήταν υπεύθυνοι για τα μέτρα τάξης στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια ώρα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης με δηλώσεις του στον Αθήνα 9,84 τόνισε για τα επεισόδια: 

“Eχουμε δώσει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, απειλώντας ότι θα διακοπεί ολοσχερώς η χρηματοδότηση στο ποδόσφαιρο. Και όταν λέμε ολοσχερώς, εννοούμε από κάθε πηγή, ακόμα και από εταιρίες που ελέγχονται από το κράτος και οι οποίες χρηματοδοτούν ποδοσφαιρικές ομάδες. Νομίζω ότι το μήνυμα ελήφθη, γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ήδη η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δίνει κατευθύνσεις προς τους διαιτητές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε