Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατέθεσε την έφεση ο Ηρακλής – Δεν έμαθε ποιοι τον στέλνουν στη Β’ Εθνική

Οι κινητοποιήσεις των φίλων του Ηρακλή θα συνεχιστούν
Οι κινητοποιήσεις των φίλων του Ηρακλή θα συνεχιστούν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, κατέθεσε την έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για την εξασφάλιση της άδειας που απαιτείται ώστε να συμμετάσχει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη, αλλά αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν έλαβε απάντηση στο εξώδικο που είχε στείλει για να ενημερωθεί για τα μέλη της επιτροπής που αποφάσισαν να στείλουν την ομάδα στη Β΄ Εθνική.

Ο Γιάννης Τάκης μίλησε στο ραδιόφωνο FM-100:

“Κατατέθηκε η έφεση. Ελπίζω στη συνειδητοποίηση των ανθρώπων της ΕΠΟ ότι αυτή η κακόγουστη φάρσα θα ανατραπεί. Η επιτροπή λειτούργησε τόσο πολύ τυπολατρικά. 

Μέχρι σήμερα και παρά το ότι από την Παρασκευή στείλαμε εξώδικο, δεν γνωρίζουμε επίσημα ποια είναι τα μέλη και ποιες είναι οι ιδιότητές τους. Η έφεση κατατέθηκε, το εξώδικο πήγε την Παρασκευή στην ΕΠΟ και εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που μας δικάζουν.

Νομίζω ότι όλοι, όταν τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα, θα βγούνε πιο ώριμοι και πιο συνειδητοποιημένοι. Ο Ηρακλής θα καταθέσει πρόταση, στο εφ’ εξής, όλη η διαδικασία να γίνεται με παρόντες όλους τους ενδιαφερόμενους. Αφού θέλουμε διαφάνεια και υγιείς σχέσεις στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι εντάξει, ποιος είναι λιγότερο εντάξει και τι ποινές θα επιβάλλονται.”

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Ηρακλή συνεχίζονται και την Δευτέρα με νέα μεγάλη πορεία στη Θεσσαλονίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε