Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καθ-ΑΡΗ-σε και ετοιμάζεται για φιέστα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Άρη στο Φάληρο και με δύο νίκες στα επόμενα 6 ματς στέφεται πρωταθλητής.

Το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με τον Μανιάτη στο 4΄και τον Βλαχοδήμο στο 6΄, ενώ στο 9΄ ο Τζεμπούρ άνοιξε το σκορ μετά το κόρνερ του Χολέμπας. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί με τον Βλαχοδήμο να δημιουργεί συνεχώς κινδύνους, αλλά άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τελικά το 2-0 έγινε στο 37΄ με τον Βλαχοδήμο να σερβίρει και τον Μανιάτη να εκτελεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να μειώσει με τον Αγγελούδη (μετά από ασίστ του εξαιρετικού Τάτου) στο 65΄. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βρήκαν στόχο στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Άρης έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και ο Ολυμπιακός θέλει δύο νίκες στα επόμενα έξι παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88’ Γκρέκο), Τζεμπούρ. 

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56’ Τσουκάνης), Ηρακλής (46’ Αγγελούδης), Κοτσαρίδης (46’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε