Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Καθάρισε” ο Μιραλάς στην επιστροφή του Ντιόγκο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε ξανά αλλά ο Βέλγος επιθετικός ήταν εξαιρετικός και φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-1.

Το LIVE του αγώνα

Με τον Ντιόγκο να ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα μετά από 17 μήνες και πρωταγωνιστή τον Μιραλάς, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να αποσπαστεί 7 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως έχει τρία παιχνίδια λιγότερα.

Η εμφάνιση των ερυθρόλευκων ήταν προβληματική στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημίχρονο καθώς όχι μόνο δημιούργησαν ελάχιστες (συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια) φάσεις για γκολ, αλλά απειλήθηκαν και σε 2-3 περιπτώσεις με τον Μέγιερι ωστόσο να αντιδρά σωστά.

Οι “ερυθρόλευκοι”ανέβασαν στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και κατάφεραν ουσιαστικά να καθαρίσουν το ματς. Στο 40ο λεπτό ο Κόρμπος με αυτογκόλ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι άλλαξαν υποδειγματικά τη μπάλα με τον Ιμπαγάσα να σερβίρει και τον Μιραλάς να εκτελεί για 10η φορά την φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν και πάλι νωθρά και έδωσαν την ευκαιρία στον Λεβαδειακό να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις με τον Ζαουί και να μειώσει με τον Βασιλείου στο 65΄μετά από ωραία αντεπίθεση. Η αντίδραση ωστόσο ήταν άμεση με τον Μιραλάς να σκοράρει με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Μανιάτη και να δίνει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε έλεγξαν το ματς και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε