Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καθάρισε” ο Παπουλής – Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει δύο φορές οι Κρητικοί έκαμψαν την αντίσταση την Δόξα Δράμας και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Το LIVE του αγώνα

Μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον ΟΦΗ στον Γεντί Κουλέ. Ακολουθώντας την ίδια τακτική δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη των Κρητικών και συνέβαλε στο να γίνουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Την λύση στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έδωσε ο Φώτης Παπουλής στο 50ο λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ζορμπά τελειώνοντας υποδειγματικά την φάση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι και οι Κρητικοί τελείωσαν το ματς και πάλι με τον Ζορμπά να σκοράρει στον 80ο λεπτό μετά την προσπάθεια του Καμπάνταη. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΟΦΗ μετά από τέσσερα παιχνίδια, ενώ η Δόξα Δράμας έμεινε με ένα γκολ ενεργητικό μετά από 11 παιχνίδια.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς (78’ Μπόντορ), Βάντο, Καμπάνταης, Σόουζα (78’ Πίτσος), Παπουλής, Μπούρμπος, Λόπεθ (84’ Γαλανόπουλος), Λόπεζ.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα (75’ Στεργιανός), Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (39’ Σοϊλέδης), Ψυχογιός (61’ Αγγελούδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε